智康1对1官方网站 全国
当前位置:家教 > 小学教育 > 小学模拟试卷 > 正文
快捷导航 一对一老师 试题汇总 学习中心 在线试听课 咨询电话:4000-121-121 返回首页

备战2017小学英语模拟检测试卷(含参考答案)

2016-11-21 16:56:32  来源:网络整理


  

  英语的学习注重的是同学们平时的日积月累,点点滴滴的知识输入才能造就坚实的英语功底,下面为大家分享小学英语模拟检测试卷,希望对大家有帮助!


  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。


  ( )1. A. take B. bad C. have ( )2. A. fish B. find C. give


  ( )3. A. me B. bed C. red ( )4. A. glue B. run C. us


  ( )5. A. night B. ghost C. daughter


  二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。


  (1)underground A.电影院 (6)listen to the radio A 植物园


  (2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花


  (3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播


  (4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒


  (5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋


  三.单项选择


  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.


  A. that B. what C. if


  2. Be quiet! The babies ________.


  A. sleep B. are sleeping C. slept


  3. Do you know ______ this word?


  A. what to spell B. how to spell C. to spell


  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.


  A. to laugh B. laugh C. laughing


  5. —— What day is today? —— It's ______.


  A. Monday B. a fine day C. September 1st


  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.


  A. see B. will see C. am seeing


  7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t. It’s ________ the desk.


  A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind


  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.


  A. park B. dentist C. teacher


  9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.


  A. ride B. reading C. read


  10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.


  A. Peter B. Peters C. Mary’s


  11. I want to find a good book. I’m going to the _______.


  A. cinema B. library C. museum


  12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.


  A. What B. When C. Where


  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.


  A. too B. neither C. either


  14. I want to buy ________.


  A. something eat B. something to eat C. anything to eat


  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.


  A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.


  16. Mrs. Sun is a friend of _______.


  A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's


  17. There _____ two cups of tea on the table.


  A. is B. are C. was


  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are young pioneers


  A. Any B. Either C. All


  19 —— There isn't _____ water here. Could you get _____ for me? —— All right.


  A. some, any B. any, any C. any, some


  20 —— You look so beautiful in this white skirt. —— __________.


  A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.


  四、根据所提供的情景选择适当的句子。


  1,()你想知道对方姓名,应说_


  A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.


  2.( )早上遇见 刘老师,应说_


  A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.


  3.( )别人向你打招呼 Hello!你应说_


  A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.


  4.( )假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.


  A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My name is Lin Feng.


  5.( )见到客人站着,你应说,


  A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.


  6.( )下午与同学见面,你应说____


  A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you


  7.( )晚上分手时所用礼貌用语是:


  A.Hi! B。Hello! C.Good night!


  8.( )当经介绍后认识某人,你应该说:


  A. Good morning B. Please sit down.


  C. Thank you. D. Nice to meet you.


  9.( )上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:


  A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.


  10.( )想知道对方的年龄,应怎样问?


  A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?


  五、 根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项


  A. I’ll go and get it at your home.


  B. It’s a very bad line.


  C. That would be fine.


  D. I’ll arrive between two and three.


  E. Tomorrow morning if possible.


  A:Hello! 3769808.


  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinese dictionary.I lost mine this afternoon.


  A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?


  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.


  A:Sure! When do you want it?


  B: 2 .


  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go to school.


  B: 3 .


  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?


  B:Certainly. 4 .


  A: 5 .I’ll wait for you.


  B:Thank you.Bye.


  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。


  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. We call ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese ___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ making things. And he likes watching TV with his children at night.


  ( )1. A. have B. haves C. has D. is


  ( )2. A. he B. they C. him D. his


  ( )3. A. come B. comes C. goes D. to come


  ( )4. A. live B. living C. lives D. to live


  ( )5. A. speak B. tell C. say D. talk


  ( )6. A or B.but C.and D.until


  ( )7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching


  ( )8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t


  ( )9.A.in B.on C.for D.of


  ( )10. A .likes B. like C. to like D. liking


  七、阅读理解


  George was a quiet, serious young man. He had been studying very very hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went to give him his congratulations and then had an earnest talk with him.


  “You've never been to a dance, George, ” he said. “It's boring always studying and never enjoying oneself. Come out with me this evening.”


  “Maybe you're right, Jim,” replied George after a moment's hesitation.


  So they went to a dance and had a very good time. But George drank more than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, so he said, “ now we'll walk home in the cool air.”


  On their way home, they came to a bridge, and George looked down at the river below very carefully, the stars were reflected in its surface.


  “What are those lights down there?” George asked.


  “They're the stars, George,” Jim answered.


  “The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so high up here? They are now at my foot!”


  1. According to the passage, when did Jim go to see George?


  A. After George had passed all his exams.


  B. Before George had taken the exam.


  C. After they had an earnest talk.


  2. Which is true according to George?


  A. It's good always studying without enjoying oneself.


  B. It's good always enjoying oneself without studying.


  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.


  3. What did George ask Jim to do that evening?


  A. To have a good rest at home.


  B. To work hard as ever. C. To go out with him.


  4 What did they talk about on the way home?


  A. Bridge. B. Water C. Stars.


  5. Why did George say the stars are then at his foot?


  A. Because he and his friend were high in the sky.


  B. Because he was looking down at the reflections of the star on the surface of the water.


  C. Because he was very happy to have passed the exam.


  八、英文数学题


  If half of a number is 30, then three-quarters of that number is____.


  参考答案:


  一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B


  二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B


  三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A


  (13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B


  四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A


  五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C


  六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A


  七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B


  八、45


  这就是为大家分享的小学英语模拟检测试卷,希望大家能够认真做题,并祝大家能够在小学考试中取得优异的成绩!

相关课程推荐

小学语文体验课

198元/次

有效期至2018年4月7日

点我咨询

小学英语体验课

198元/次

有效期至2018年4月7日

点我咨询

小学数学体验课

198元/次

有效期至2018年4月7日

点我咨询
你可能感兴趣的文章

在线咨询

点击开始 在线咨询

学习规划

点击预约 学习规划
TOP
申请免费测评
立即预约

智康1对1
海量资料免费领