资讯

北京

课程咨询: 4000-121-121

当前位置:北京学而思爱智康 > 小学教育 > 小学英语 > 正文

2019一年级英语寒假作业

2019-02-11 20:35:39  来源:无忧考网

  2019一年级英语寒假作业小学英语知识是初期知识,最重要是培养语感,培养听说兴趣,切忌盲目死记硬背,要灵活运用及掌握所学知识。下面就是小编为大家带来的2019一年级英语寒假作业希望可以帮助到大家。

 

 

  想要了解小学寒假的相关资料,请点击加入【爱智康小学交流福利群】爱智康小学交流福利群,并直接向管理员“小康康”索取!爱智康小学交流福利群会不定期免费发放学习资料,小学政策等相关消息,请持续关注!

 

2019一年级英语寒假作业

 

  【篇一】

  Choose the most suitable answer and write its number in the brackets provided. (12*1=12 marks)

  Today is Hui‘s birthday. Her friends are __________ it with her.

  A. spoiling B. playing C. celebrating D. remembering

  2. Nick’s pet __________ is growing bigger by the day.

  A. snail B. terrapin C. fish D. whale

  3. Thank you for the _________ present.

  A. horrid B. awful C. lovely D. ugly

  4. During the blackout, David lit a __________.

  A. torchlight B. candle C. paper D. cigarette

  5. The lion is a/an __________ animal.

  A. fierce B. adorable C. gentle D. friendly

  6. The huge monkey _________ from tree to tree playfully.

  A. flies B. flips C. swings D. sways

  7. The ________ is crossing the busy road.

  A. passenger B. victim C. pedestrian D. vehicle

  8. Please clean the chalkboard with a _________.

  A. handkerchief B. duster C. napkin D. cloth

  9. I was so tired that I kept __________.

  A. yawning B. grinning C. smiling D. eating

  10. The snail is _________ slowly.

  A. jogging B. walking C. swimming D. crawling

  11. I put ________ on my toothbrush.

  A. toothpaste B. flour C. perfume D. cement

  12. Please speak __________. I can‘t hear you.

  A. softly B. quickly C. loudly D. carelessly

 

  【篇二】

  Answer the questions in complete sentences using the words in the brackets. (4*2=8 marks) 13. What is Jasmine doing now? (reading, listening, music) ______________________________________________________________________

  14. How did the monster look? (gigantic, three legs) ______________________________________________________________________

  15. Why did the boys run to the telephone booth? (ambulance) ______________________________________________________________________

  16. What happened when the bell rang? (pupils, returned, classrooms, orderly) ______________________________________________________________________

  Underline the correct word in each of the brackets. (14*1=14 marks)

  17. Fish are ( over, covers, covered ) with scales.

  18. The shoplifter ( who, which, what ) was arrested by the police was a boy from that school.

  19. The stray cats are ( look, looks, looking ) for food.

  20. His wallet was ( steal, steals, stolen ) by a young girl.

  21. We can ( find, finds, found ) seashells on the beach.

  22. Henry paid a princely sum ( for, with, on ) the mansion.

  23. Ann was taking a bath when the telephone ( ring, rings, rang)。

  24. Rambutans ( is, are, am ) hairy fruit.

  25. Desmond has ( take, takes, taken ) Helen’s calculator.

  26. The speeding motorcyclist was stopped ( by, with, at ) a policeman.

  27. Peter and Moses plan to stay ( in, on, at ) the library for one hour.

  28. Kenny has ( go, going, gone ) out for lunch.

  29. They put ( in, on, out ) the fire before it spread to other houses.

  30. He sat ( on, in, onto ) the beach for a long time listening to the waves.

 

  【篇三】

  Rearrange the words to form correct sentences and end each sentence with a full-stop. (8*2 = marks)

  31. day fine It was and was a the sea calm ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  32. is he has sports My father that for so busy no time ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  33. a hole and in The dog the ground dug buried the bone ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  34. spent whole Janson day the drawing ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  35. go home that They to when decided they saw was overcast the sky ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  36. the time Martha at wonderful a zoo had ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  37. pupils class in there this twenty are ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  38. likes porch her always cat at sit to the ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________

  ANSWERS Primary 2 English Practice 1

  1.C 4.B 7.C 10.D

  2.B 5.A 8.B 11.A

  3.C 6.C 9.A

  12.C

  13. She is reading and listening to the music now.

  14. It was gigantic and had three legs.

  15. They wanted to call the ambulance.

  16. The pupils returned to their classroom in an orderly manner.

  17.covered

  18.who

  19.looking

  20.stolen

  21.find

  22.for

  23.rang

  24.are

  25.taken

  26.by

  27.in

  28.gone

  29.out

  30.on

  31. It was fine day and the sea was calm.

  32. My father is so busy that he has no time for sports.

  33. The dog dug a hole in the ground and buried the bone.

  34. Janson spent the whole day drawing.

  35. They decided to go home when they saw that the sky was overcast.

  36. Martha had a wonderful time at the zoo.

  37. There are twenty pupils in this class.

  38. Her cat always likes to sit at the porch.

 

  小编推荐:

  2019小学上册期末复习方法

  2019小学升初中英语高频考点练习题及答案汇总

  2019年小学升初中数学模块专项练习题汇总

 

  以上就是小编特意为大家整理的2019一年级英语寒假作业希望对有需要的同学提供帮助,大家如果在学习中有什么疑问,欢迎拨打爱智康免费电话:!那里有专业的老师为大家解答。

加入北京家长专属交流群

为孩子领取爱智康精品学习包

2019年精品学习包:

  • 小学语|数|英

    历年试卷、北京30所校练习题、名著|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 初中九大学科

    历年真题、期末|期中|志愿填报|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 高中九大学科

    历年真题、期末|期中|志愿填报|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 更新中

    学习包内容持续更新中......

相关课程推荐

语文秋季精品课

定制元/次

有效期至2020年1月10日

点我咨询

数学秋季精品课

定制元/次

有效期至2020年1月10日

点我咨询

英语秋季精品课

定制元/次

有效期至2020年1月10日

点我咨询
你可能感兴趣的文章
热门推荐
课程推荐
  • 作文课
小学知识点汇总